Tipy, recenze, návody

Vloženo: 15/04/2019
Před dvěma lety jsem si poprvé vyzkoušel udělat vlastní fotoknihu přes službu Saal Digital. Byla to fotokniha obsahující fotografie mého výstavního souboru Karpatská setkání. Jak s kvalitou tak se službami jsem byl spokojen a tak jsem si před rokem nechal udělat, jako dárek pro mamku, vzpomínkovou fotoknihu.
Fotokniha od Saal Digital II.
Vloženo: 23/02/2019
Pro milovníky Beskyd i ptactva doporučuji shlédnout tento dokument od kameramana Enrica Gombaly. Je to sice už cca dva roky staré, ale stále platné a poučné. Průvodcem je náš známý ornitolog,
Ptačí oblast Beskydy
Vloženo: 03/04/2017
Před nedávnem jsem vyzkoušel fotoknihu od Saal Digital a protože jsem byl spokojen, vyzkoušel jsem si také tisk fotoobrazu. Otázka byla co zvolit za fotku. Chvíli jsem přemýšlel a vybral fotku puštíka obecného z posledního work shopu s Ondrou Prosickým. Velikost 60 x 40cm, kterou používám jako základní pro výstavní fotky.
FOTOOBRAZ OD SAAL DIGITAL
Vloženo: 11/02/2017
Neodolal jsem nabídce, abych si vyzkoušel udělat vlastní fotoknihu od firmy Saal Digital. Vybral jsem 40 fotografií z mé tvorby za posledních deset let a stáhl potřebný software ze stránek SD. Knihu jsem nazval Karpatská setkání po stejnojmenném výstavním souboru, který mi už dva roky putuje někde po výstavách.
Fotokniha od Saal Digital
Vloženo: 30/08/2016
Občas dostávám dotazy na téma tvorby webových stránek, hlavně ze strany fotografů. Především kdo mi je dělal, kolik to stojí, co k tomu potřebuji, apod. První webové stránky jsem si dělal sám, pokud si pamatuji , bylo to v programu Dreamweaver. To mi vydrželo asi jen dva roky a poohlížel jsem se po nějakém profi řešení.
Tvorba webových fotogalerií - PROGALERIE.cz
Vloženo: 11/02/2015
Již tuto sobotu, na Valentýna, máte možnost se něco dozvědět o rysovi ostrovidovi a také se s touto šelmou třeba pomazlit nebo vyfotit. Přednáška proběhne v Městské knihovně v Rožnove pod Radhoštěm v 17:00.
Setkání s rysem - Rožnov pod Radhoštěm
Informace o pozorování živočichů v CHKO Beskydy Východy a západy slunce a měsíce
Poslední komentáře:
Robertsow
15/12/2019

legit canadian pharmacy online trusted online pharmacy reviews canada online pharmacy http://canadianpharmacystorm.com/# buying drugs from canada legitimate canadian pharmacy
Robertsow
15/12/2019

canadian pharmacies drugs from canada canadian pharmacy generic viagra http://canadianpharmacystorm.com/# canadian pharmacy world coupon code indian pharmacy
WarrenJOF
15/12/2019

tops pharmacy viagra canadian pharmacy
MarvinLycle
15/12/2019

vipps canadian pharmacy canadian pharmacy levitra value pack canada pharmacy online costco online pharmacy fnqfdgvgdhdke
MarvinLycle
15/12/2019

canadian pharmacy tampa canadian drugs pharmacy trusted online pharmacy reviews mail order pharmacy wipcxrufojfiu